CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 22. juli 2007

Musikk

Spray - Pretend girlfriend

Jeg hater at store deler av musikken jeg hører på, er KLIN UMULIG å få lasta ned via limewire. All gone dead? Nope. Hocico? Neida. Sex gang children, Penis flytrap? Ikke sjangs, kom bare porno. (XD) Ikke engang Cinema Strange får jeg tak i! Bleh. Takk gud for myspace, sier jeg bare :P Tenkte jeg skulle bestille en par-ti cd-er fra CDon snart, men problemet er jo at jeg må har mere stretchingutstyr (8 og 10mm expanders, + 10mm plugs), trenger penger til Stockholmstur om ikke så lenge og har i tillegg bestilt en rosa fleecehettegenser og en rosa topp fra Cyberdog. HEHE. Nåvel.

Jeg har lest ferdig Harry Potter! Den som dør, er... Neida, jeg skal holde kjeft 8D Jeg likte boka veldig godt, fikk forklaringer på alt jeg lurte på. Fikk en litt tom følelse i meg da jeg var ferdig, hva skal jeg vente på nå liksom? XD Men godt å være ferdig! Skal lese den engang til, bare for å få med meg detaljene og sånt. Kunne sitte rolig å lese uten å stresse fordi jeg vil vite hvem som dør og ikke :P Jeg føler meg som en nerd.

The Candy Spooky Theater - Spook house

Været for tiden suger, forresten. Skulle neimen ikke tro vi er midt i juli! Regn og vind, og jeg går ute med skjerf, lue og votter. Og flere lag gensere.

1 kommentarer:

Stine sa...

Dæven om du hadde spoila mæ O_o Æ vente på den norske vesjon. Itje læst nån av andre bøkern på english so;P